DJ El Rubio     www.djelrubio.be     info@djelrubio.be     +32(0)476 54 88 98

DJ El Rubio

Mijn naam is eigenlijk Wilfried en mijn eerste stappen als toen hoofdzakelijk Latin DJ dateren van midden de jaren negentig.  Op de eerste feestjes die de Cubaanse Salsaleraars hier organiseerden voor hun leerlingen zochten ze een DJ en zo onstond eigenlijk mijn nickname DJ El Rubio (de blonde). In de loop van jaren werd het een uit de hand gelopen hobby en ben ik ondertussen volledig professioneel bezig als DJ. Zowel in mijn specialisatie Latin als All-Round.

Elk weekend ben ik wel ergens aan het werk. Als guest-dj, resident of op andere feesten, al dan niet met eigen klank/lichtinstallatie.

Als All-Round VJ bijv. op From Work2Party, Plein Publiek, 29+fuiven Antwerpen, Bal Populaire, en zowat elk weekend een huwelijk, bedrijfs of privéfeest  Ervaring genoeg om van jou feest een  onvergetelijke knaller te maken


Als Latin-DJ op  Antilliaanse Feesten, Fiesta de la Rosa Stuurboord, Café Local Antwerpen, Polé Polé Gent, Polé Polé Beach, Hof Ter Lo, Salsacafé Axxes, Cuba Bella Antwerpen, Club Central Gent, Mechels Salsafeest, Zuiderpershuis, Salsa@Noxx , La Tentation, Cubamemucho, Buena Vista Social Club in Mazz Brugge, Soiree Tropicale Eppegem, Benenwerk Brugge, Mano Mundo enz... Te veel om op te noemen zonder dan de vele losse organisaties in gans Vlaanderen te vermelden.  Voor meer info of boekingen :